fredag 17. juli 2009

Stiftelsesmøte

Du er herved invitert til stiftelsesmøtet til Women in Aviation - Scandinavia Chapter, lørdag 12. september 2009 på Quality Airport Hotel, Sola (Stavanger) fra 10:00 – 15:00.

Dette vil være det første møtet i det skandinaviske chapteret til Women in Aviation International (WAI), og tilbyr deg muligheten til å bli en av grunnleggerne. Med din hjelp, håper vi at denne avdelingen kan bli et viktig støttenettverk og samlingssted for både kvinner og menn som er interessert i luftfart, inkludert profesjonelle fra alle områder; som GA, corporate, commercial & military; entusiaster og studenter. Selve møtet er ment som en introduksjon til organisasjonen med spesiell vekt på hvilke goder et medlemskap i WAI bringer.

WAI (
http://www.wai.org/) er en ideell organisasjon som er dedikert til å bidra til nettverksbygging, utdanning, veiledning/mentorkontakt og stipendmuligheter for kvinner og menn som streber mot utfordrende og tilfredsstillende karrierer innen luft- og romfartsindustri. Lokale avdelinger (chapters) av WAI dukker opp over hele verden.

Avdelingene tilbyr lokal nettverksbygging gjennom regelmessige møter, programmer som inkluderer lokale foredragsholdere og omvisning på luftfartsrelaterte anlegg og landemerker, oppsøkende virksomhet i lokalsamfunnet for å oppfordre unge til å søke luftfartsrelaterte karrierer, samt regionale stipendmuligheter. Det er for tiden 57 avdelinger av WAI, og flere andre er i oppstartsfasen.

Det er flere fordeler relatert til et medlemskap i WAI, inkludert det å kunne bli en mentor for andre som ønsker en luftfartsrelatert karriere, eller eventuelt få utbytte av en mentor selv, samt anledning til å dra nytte av WAIs omfattende muligheter for stipend.

Det er ingen medlemsplikt. For å høre mer om denne flotte organisasjonen og hva den kan gjøre for deg, meld deg på innen 1. september via vår PayPal knapp på høyre side. Husk å oppgi navn! Ønsker du å overføre via nettbank i stedet, ta kontakt for kontonr.

Deltakeravgiften er på NOK 395,- som inkluderer leie av lokale, møtemateriell, transport til/fra flyplassen med hotellets egen shuttle buss, en bugnende lunsj, kaffe og dessert buffet, samt rikelig med forfriskninger hele dagen. Avbestilling må skje innen 1. september dersom full deltageravgift skal refunderes.

Etter møtet kan vi fortsette vårt sosiale samvær mens vi slapper av sammen med de andre deltakerne i en hyggelig, uformell sammenheng. Sted bestemmes på dagen (væravhengig).

Hotellet ligger kun 2 minutter fra Stavanger Lufthavn, 10 minutter fra Sandnes sentrum, og 15 minutter fra Stavanger sentrum. Det ligger også innen gåavstand fra den vakre Solastranden. Møtelokalet ligger i første etasje – følg skilting. Ta direkte kontakt med hotellet dersom du ønsker overnatting.

Meld deg på så snart som mulig, og, dersom du ikke har anledning til å delta på møtet, gi gjerne beskjed i kommentarfeltet under dersom du potensielt kunne tenke deg å bli medlem. Alle kommentarer modereres, så kontaktinformasjon vil kun være synlig for møtearrangørene.

Håper å se deg den 12. september! Send gjerne linken videre til andre du tror kan være interessert.

Hjertelig velkommen!

Britt Victoria Høyvik og Michelle Sandra Aitken
Møtearrangører

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar